HTML

Címkék

Menekülj Magyarországról

2010.12.16. 16:19 Fibra

Hagyd el ezt az országot, ha megteheted.

Ha nincs se kutyád, se macskád, a férjed/feleséged is elkeseredett, jót akarsz a gyerekednek, akkor hagyd itt ezt a szar országot.

Már régóta érik bennem az ellenszenv ezzel az országgal, de mára betelt a pohár.

Itt minden szar és amíg egy távoli országból irányítják az életünk addig szar is marad. Nálunk a legdrágább az élet az europai unióban a fizetésekhez képest. Nálunk semmi sem működik, csak az amit el lehet lopni.

Tanulj nyelveket (vagy legalább egyet) és húzz innen a p***ba.

Sokat járok Angliába a munkám miatt és szomorúan tapasztalom, hogy válság csak nálunk van. Kint ha dolgozol, és beszéled a nyelvet folyamatosan jutsz előre. Arról ne is beszéljünk, hogy a fizetésedből kényelmesen meg tudsz élni, a lakásbérlésen és a helyi BKV-n kívül minden olcsóbb. Élelmiszer, ruha, cipő, nyaralás bőven belefér a fizetésedbe és nem a kínai szart veszed meg.

Miért ne maradj itt, avagy Magyar anomáliák :

- Angliában a magyar ár 25-50%-ért vehetsz minőségi ruhákat és ha nem jó akkor visszaveszik vagy kicserélik. (GAP, Crocs, Timberland és az összes női divatmárka) Én most rendeltem egy csomó Crocs cipőt a magyar ár 30%-án. Mivel náluk is emberek dolgoznak így elszartak 2 méretet. Jeleztem, Ők küldtek egy vonalkódot amivel Europa bármely országából díjmentesen visszaküldhető az áru, csak magyarországról nem.

- Futárcégek (TNT, UPS, DHL, Magyar Posta) : Ha csomagot akarsz küldeni valahova, akkor tőlünk a legdrágább. Átlagosan 2-3x annyi mintha ideküldik ugyanazt a csomagot. Hogy lehet ez? Persze nyugaton nem 78%-os az adóteher.

- rengeteg ilyen és ehhez hasonló van, ahogy eszembe jut, rakom is fel. Ha valakinek van ötlete, nyugodtan írja meg.

 

Anglia : nem fenékig tejfel, ha nem beszéled a nyelvet. viszont ha beszélsz és hajlandó vagy dolgozni (átlagosan a magyar munkastílus 60%-át kell produkálni) akkor 1 év múlva tiéd a világ. Előbbre jutsz, emelkedik a fizetésed, minden jobb lesz. 1 évig kell a szart elviselni és életed többi részét boldogságban fogod leélni. Nálunk ez soha nem fog megvalósulni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fibra.blog.hu/api/trackback/id/tr982519927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása