HTML

Címkék

Nem szolgálja a Magyar nép érdekeit . . .

2010.03.09. 01:47 Fibra

Az 1800-as években Meiji Japán császár egyszer ezt mondta a globalizációs próbálkozásokra válaszul : Ezt a szerződést nem kötöm meg, mert nem szolgálja a Japán nép érdekeit.

Jó lenne, ha ezt a kijelentést a magyar politikusok is magukévá tennék, azzal az egyszerű módosítással, hogy Japán helyett Magyarországot említenek. Eleget szenvedtünk, több száz év elnyomás alatt, jó lenne már végre szabadon élni.

Elég sokfelé jártam a világban, esténként a BBC adását nézem és ilyenkor mindig rájövök, hogy az igazán nagy nemzetek (Angol, Francia, Spanyol, Japán..) azért tudtak megmaradni vezető rétegnek, mert a Nemzeti Öntudatot sosem próbálták rombolni, inkább mindig erősítették. Ezeknél a nemzeteknél az ország polgárai büszkék származásukra, egymással mindig segítőkészen viseltetnek, de óvatosak a külföldi betelepedőkkel szemben. Nekik bizonyítniuk kell, hogy érdemesek az ország polgárának lenniük, és hűen szolgálják új hazájukat. Sajnos ma ez Magyarországon egyáltalán nem érvényesül. Én mostanában csak olyan emberekkel találkozom, akik már nem büszkék a magyarságukra, lassan szégyelnek magyarnak lenni.

Sokan szidják a Szlovák kormányt, de ők nem csinálnak mást, mint erősítik a nemzeti öntudatot, megvédik az országot a betolakodóktól. Köpköd rájuk a magyar média, mert náluk nem tudják irányítani a politikát, és mi van ha más nemzet is kedvet kap a Nemzeti Öntudat erősítéséhez/felébresztéséhez Szlovák minta alapján.

El kellene jutnia a magyar vezetőknek is erre az útra, hisz 1000 éves múltunk nem ezt érdemli. Annak, akinek magyar útleve van, az döntse el, hogy szlovák, ukrán, zsidó, cigány .... vagy magyar. Vagy magyar vagy bármi más, hisz ha nem magyar, akkor Nem Szolgálja a Magyar Nép Érdekeit. Jelenleg ebben az országban mindenki előnyt élvez, ha nem magyarnak vallja magát.  Pár hete beszéltem egy kínaival, aki azt mondta, hogy nem érti miért adnak a "külföldieknek" olyan privilégiumokat ebben az országban, mint amiket kapnak. Ezek a népek nem magyarnak vallják magukat mégis jobb pozicióban vannak mint a magyarok. A megdöbbentő az, hogy ez egy kínai szájából hangzott el, aki 16 éve él nálunk de magyarabb sok magyarnál.

1 évvel ezelőtt olvastam egy tanulmányt amiben leírták, hogy a magyar nép az elmúlt 500 évben mindig elnyomásban élt, így már genetikailag rögzült, hogy mi, magyarok szolgák vagyunk, így nem fogunk lázadozni. Igaz az is benne volt, hogy ebből kifolyólag mindent el fogunk lopni, mert nem a mienk hanem gazdáinké. Jó lenne ettől a genetikai rabigától megszabadulni és a saját nemzetünk uraivá válni, ahol a magyar nem lop a magyartól (max az idegenektől) így az "uraink" nemkívánatos célpontnak tekintenek minket és nem jönnek ide - elhagyják az országot.

Europában, ha jól tudom a magyar parlamentben van egyedül mentelmi jog. Amíg ez az intézmény védi a semmirekelő politikusainkat, ne csodálkozzunk azon, hogy NEM Szolgálják a Magyar Nép érdekeit.

Elnézést a kirohanásért, de nem bírtam tovább. Gyurcsány Feri szavaival élve : Akinek ez nem tetszik el lehet menni.

Csináljunk olyan országot, ahol nem a magyarnak kell elmennie.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fibra.blog.hu/api/trackback/id/tr631823019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása