HTML

Címkék

Colostrum - Nina's Life

2009.12.04. 23:41 Fibra

Colostrum - Nina's Life

 

Hát már megint a Ninas Life terméke : Colostrum vagyis előtej. Ez az a csodaszer ami a szülést követő első 24 órában termelődik az anyatejben, tartalmazza az újszülött számára fontos összes nyomelemet, immunglobulint, laktoferrint, növekedési hormonokat.

Nyomoztam egy kicsit a neten és megint oda jutottam, hogy ez nyugaton már 10 éve bevált gyógyszer, jelenleg az egyedüli természetes szájon át szedhető immunerősítő, de magyarországon szinte semmit sem hallani róla. (Sokszor elgondolkozom azon, hogy mi mit kaptunk az uniosodástól. szerintem csak a szart, vannak elméleteim, hogy ez vajon miért lehet, de ez most nem az az oldal.)

Hát, próbáljuk ki : 2 hónapja szedi a család, még nem volt se megfázás, se nátha, se semmilyen h1n1 (reméljük nem is lesz), így számomra meggyőző a szer.

Tavasszal majd folytatom a tapasztalatokat, de ha kedvet kapna valaki :

 - Colostrum Nina's Life

Szólj hozzá!

Címkék: előtej ninas life colostrum laktoferrin immunglobulin

A bejegyzés trackback címe:

https://fibra.blog.hu/api/trackback/id/tr951575002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása